vrijdag 26 april 2013

3 kaart van 1 vel designpapier

Hallo allemaal,
Ik wil graag met jullie delen hoe ik 3 mooi kaarten heb gemaakt met behulp van 1 scrapvel.
Ik heb de volgende kaarten uit dit scrapvel van Fabscraps.

Kaart #1

     card, rose, elf, kaart, fabscrapbs




Als basis voor deze kaart is wit cardstock gebruikt van 13.5*27cm, deze is dubbelgevouwen tot een vierkante kaart. Als eerst is het plaatje uit het designpapier gesneden, het plaatje is 7.5*10.5cm en is gemat op een stuk wit cardstock van 8.5*11.5cm. Het plaatje is op geplakt met foam-tape voor diepte effect.
Daarna is het achtergrond velletje uit het designpapier gesneden, deze is 12.5*12.5cm en is in het midden van de kaart geplakt. Het gematte plaatje is aan de rechter kant van de kaart geplakt, hierbij is een rand +/-1cm rondom overgelaten. Ter decoratie zijn er 2 chipboard swirls en een bosje micro roosjes gebruikt. De swirls zijn eerste wit geverfd en daarna met perfectpearl bespoten.

Kaart #2
card, paddenstoel, vlinder, knoppen, button, lace, butterfly, chipboard, rose

Ook bij deze kaart is een basis gemaakt van wit cardstock, van 13.5*27cm die dubbel gevouwen is tot een vierkante kaart. Het achtergrond velletje is 13*13cm en het plaatje is 7.5*7.5cm, de randen van beide velletjes zijn opgeschuurd met een schuurmaatje en daarna bewerkt met inkt. Het achtergrond velletje is in het midden van de kaart geplakt. +/-2.5cm vanaf de onderkant is een stukje lace dwarsover het achtergrond velletje geplakt. Het plaatje is gemat op een stukje cardstok van 8.5*8.5cm, het plaatje is opgeplakt met foam-tape op de matte en het geheel is ook met foam-tape in het midden van de kaart geplakt. Ter decoratie  zijn er knoopjes, chipboard swirl en chipboard vlinder gebruikt. Het chipboard is gekleurd met Dylusions Ink Sprays.

Kaart #3

Als basis is gebruikt wit cardstock, daarop is een stukje designpapier geplakt. Op het designpapier is met een stencel en verf bloemen aangebracht, de randen zijn bewerkt met een schuurmaatje en inkt. Het chipboard label is beplakt met designpapier en de randen zijn bewerkt met inkt, dit geld ook voor de geprinte tekst. Om het geheel af te maken zijn er knoopjes en plaksteentjes op geplakt.

Gebruikte Produkten:
Wit - Cardstock
Swirl #1 - Chipboard Embellishment
Sing's - Chipboard Embellishment
Stencil #1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten