vrijdag 27 januari 2012

Een kaart of toch niet?

Ik wilde een idee uitproberen.
Eerst dacht ik dat is leuk voor op een kaart, maar een kaart laat je niet lang staan.
Wat dan? Een eenvoudig fotolijstje is volgens mij de oplossing. Deze zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar en niet duur. En het standaard formaat van een foto is bijna het zelfde formaat van een kaart. Op deze manier heb je niet het gevoel dat het weg moet.


Bij deze kaart in lijst ben ik begonnen met als basis Design papier Floral Blue (product link) van FabScraps en een strook van het zelfde papier alleen de andere kant er over heen. Daar dwars op is een stukje van een oude doos geplakt, aan 1 kant is de gladde laag papier afgeschuurd om de ribbel naar voren te laten komen waarnaar een dun laagje witte verf is aangebracht voor een white was effect.
De vlinder is gestempeld met Mindscapes (product link) van Inkadinkado, op wit cardstock. De vleugels zijn versierd met Little Flowers (product link), in de hartjes van de bloemen is een drupje glitterlijm gedaan.
Rond om de vlinder en langs de randen is het cardstock beïnkt met distress ink (Vintage Photo) van Ranger. Als laatste is een metalen trinket (product link) op de hoek van het cardstock geplaatst.


Dit is een 3D-lijst, bij deze lijst heb ik het glas er uitgelaten, omdat de bloemen de gebruikt zijn er niet in pasten.
Als ondergrond is er gebruikt Life #1 (product link) deze is gekreukeld en daarna met distress ink - Brushed Corduroy (product link) van ranger beïnkt. De bloemen (product link) zijn bemist met Perfect Pearls Mists - Forever Violet (product link) van ranger. De bloemstengels zijn gemaakt van een zwarte ronde veter. Onder in de hoek is nog een frame trinket (product link) op een bedje van blaadjes geplaatst.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten